Introducció al Sistema de Tiquets

Infolab posa a la disposició del client la via principal de comunicació directa amb el servei tècnic de postvenda: un sistema online de tiquets.

Des d’aquest mitjà podràs traslladar i fer seguiment de totes les teves consultes i/o incidències amb el nostre Departament de Postvenda. Des d’aquest moment, l’eina es convertirà en el nostre mitjà de comunicació prioritari, deixant en segon lloc altres vies de comunicació com a telèfon o email i garantint la correcta priorització de les incidències.

El sistema de tiquets, és molt similar a la realització d’una consulta per email: consta d’un cos de text en el qual podem incloure imatges i afegir fitxers. A més d’això compta amb avantatges i millores, com poder gaudir de prioritat en la resolució de la teva consulta o fer un seguiment d’aquesta.

Primers passos

L’accés a la plataforma es fa través de la pàgina web (que també és accessible des de dispositius mòbils): https://soporte.infolab.es/

IMPORTANT: L’accés està restringit als usuaris als quals se’ls ha autoritzat prèviament per a complir amb la RGPD. Els usuaris seran registrats per Infolab a la plataforma una vegada rebem el següent formulari d’autorització correctament emplenat i signat pel responsable assignat.

Introducció al Sistema de Tiquets 1

L’eina que reuneix totes les funcions que necessita un despatx professional

Introducció al Sistema de Tiquets 2

Millora l’eficàcia de la teva empresa de forma fàcil i amb una visió global

Introducció al Sistema de Tiquets 3

L’eina que permet al departament de RRHH dedicar-se a les persones