fbpx

SERVEIS | Hardware i sistemes

Manteniment integral i assistència tècnica:

El treball diari és el més important i solucionar les incidències el més ràpid i efectivament possible, és el nostre objectiu. Oferim diferents serveis d’assistència tècnica en funció de les necessitats de cadascun dels nostres clients:

  • Manteniment Integral amb assistència tècnica PREFERENT. (inclou suport remot)
  • Assistència tècnica PREFERENT mitjançant Packs d’Hores. (inclou suport remot)
  • Assistència tècnica presencial URGENT.
  • Assistència tècnica presencial.

Servidors i estacions de treball:

Confiem en FUJITSU com a Partner tecnològic. Disposem dels coneixements i els mitjans tècnics necessaris per a solucionar qualsevol incidència produïda pel hardware. Els Servidors són crucials per a poder seguir realitzant les seves tasques, en som conscients i per això oferim una línia completa de servidors dissenyats per adaptar-se a totes les necessitats, des d’oficina més petita fins a les grans organitzacions. 

Els servidors estan especialment dissenyats per a poder funcionar en entorns exigents, combinen característiques d’alt rendiment amb alta disponibilitat per satisfer les necessitats de connexió de xarxes, a més usen la tecnologia exclusiva de Fujitsu Zero Watt, que cuida la ràtio preu-rendiment i manté el consum energètic al mínim, la qual cosa permet reduir els costos operatius sense sacrificar rendiment.

El complement ideal per als Servidors Fujitsu, són les estacions de treball Fujitsu Esprimo, equips que permeten gran varietat de configuracions per ajustar-se a l’entorn de treball en el qual seran utilitzats. Aportant, a més, una relació qualitat / preu / prestacions excel·lent i sense rival al mercat.

Portàtils

La mobilitat laboral és cada vegada més alta i cada vegada és més usual el treball fora de les oficines. Les necessitats també varien en funció dels usuaris, des d’aquells que precisen un alt rendiment compatible amb la mobilitat als que viatgen de forma constant i poden trobar en el seu portàtil una càrrega. Tenim la solució.

Impressores

Disposem d’una àmplia gamma de models que s’ajustaran a les teves necessitats, des de les que ofereixen un alt nivell de rendiment i estan especialment dissenyades per treballar en xarxa i per imprimir grans volums de documents amb la màxima qualitat, fins a les més adequades per ajustar-se a un lloc de treball individual.

Seguretat, antivirus i tallafocs:

La seguretat és un concepte global que intervé en tots i cadascun dels elements que configuren una xarxa. Des de la protecció dels elements de hardware i les comunicacions davant avaries o fallades elèctriques, a la segurització de les connexions a través d’internet amb control d’accessos d’usuaris mitjançant tallafocs.

No podem tampoc oblidar aspectes tan importants com el control d’accés d’usuaris a determinada informació, les còpies de seguretat automatitzades o evitar les incidències provocades per virus. Per aquest motiu som Panda Security Bussines Partner i confiem en les solucions de Panda Security, l’antivirus líder del mercat amb versions ajustades a les necessitats del client des d’un sol lloc de treball fins a la més complexa xarxa corporativa.

Contacta amb nosaltres