Serveis

Hardware i Sistemes

Hardware i Sistemes

Coneixem la importància que té el correcte funcionament del teu software de manera ininterrompuda, és per això que t’ajudem duent a terme tota la gestió dels teus equips informàtics, des de la consultoria, on analitzem les teves necessitats i t’oferim les solucions que més s’adapten, fins al suport posterior de tots els teus equips i connexions.

Venda, configuració, manteniment i assistència tècnica hardware: equips, servidors, portàtils o equips perifèrics, amb total integració i suport de sistemes.

MANTENIMENT INTEGRAL I ASSISTÈNCIA TÈCNICA

El treball diari és el més important i solucionar les incidències el més ràpid i efectivament possible és el nostre objectiu. Oferim diferents serveis d’assistència tècnica en funció de les necessitats i la urgència de cadascun dels nostres clients, tant presencial com en suport remot.

Hardware i Sistemes 1
Hardware i Sistemes 2

SERVIDORS I ESTACIONS DE TREBALL

Els servidors són crucials per a poder continuar fent les seves tasques i com som conscients d’això, t’oferim una línia completa de servidors dissenyada per a adaptar-se a totes les necessitats, des d’oficines petites a organitzacions més grans.

Confiem en FUJISTU com Partner Tecnològic i, a més, disposem dels coneixements i els mitjans tècnics necessaris per a solucionar qualsevol incidència que es produeixi amb els equips informàtics.

Els servidors de FUJITSU estan dissenyats especialment per a treballar en entorns exigents. Combinen característiques d’alt rendiment amb alta disponibilitat per a satisfer les necessitats de connexió de xarxes i la tecnologia que fan servir cuida la ràtio preu-rendiment i manté el consum energètic al mínim, permetent reduir els costos sense sacrificar el rendiment.

SEGURETAT, ANTIVIRUS I TALLAFOCS

La seguretat és un concepte global que intervé en tots i cadascun d’elements que configuren una xarxa. Des de la protecció dels elements de hardware i les comunicacions davant avaries o fallades elèctriques, a la securització de les connexions a través d’internet amb control d’accessos d’usuaris mitjançant tallafocs.

Per aquest motiu som Panda Security Bussines Partner i confiem en les solucions de Panda Security, l’antivirus líder del mercat amb versions ajustades a les necessitats del client des d’un sol lloc de treball fins a la més complexa xarxa corporativa.

Hardware i Sistemes 3
Hardware i Sistemes 4

CONNECTIVITAT XARXA

El present de les telecomunicacions és proporcionar tots els serveis integrats en una sola xarxa. Nosaltres oferim l’última tecnologia en xarxes de la mà de les millors marques.

Aquestes connexions en xarxa els permeten als diferents usuaris comunicar-se entre ells per a compartir accessos a internet, arxius, programes, equips… sigui de manera local o en accés remot, amb total eficàcia i seguretat. La utilització adequada d’una xarxa corporativa aporta avantatges que influeixen en el rendiment empresarial.

Necessites més informació?

Estarem encantats d’ajudar-te.