fbpx

SERVEIS | Cloud i seguretat

El nostre servei vCloudCDN e-CSR és una solució de protecció de dades basada tecnologia de Backup Online d’última generació que no requereix cap hardware, ni software, ni consumibles, ni personal encarregat de substituir el consumible i treure’l periòdicament de la seu de l’empresa. És suficient tenir l’ordinador en marxa i disposar d’una connexió a internet perquè es generin les còpies de seguretat online.

El programa de gestió de les còpies remotes és molt intuïtiu per la qual cosa modificar els fitxers o carpetes a copiar resulta molt senzill. La recuperació dels fitxers es pot realitzar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, només es requereix un codi d’usuari i una contrassenya per accedir al portal internet de Cadinor des del qual proveïm el servei de backup online, seleccionar els fitxers a descarregar i una vegada a l’ordinador i amb la clau d’encriptació d’origen procedir al seu desxifrat i descompressió. 

Per minimitzar la grandària de les còpies de seguretat posteriors a la inicial utilitzem la tecnologia In-File Delta que minimitza la mida del fitxer comparant les diferències entre versions d’un mateix fitxer en blocs de bits; suporta dues maneres: incremental i diferencial.

Contacta amb nosaltres