SENSE POR DEL CANVI!

L’elecció d’un ERP és sempre una tasca complicada, encara més quan veiem que ja no satisfà les nostres necessitats i ens en plantegem el canvi.

Les pors que sorgeixen dins l’organització davant un canvi del seu sistema de gestió van des de l’augment de la càrrega de treball fins a les incerteses pels temps d’implantació o les expectatives que pot generar.

Però, què ens hem de plantejar si el nostre ERP no està complint les expectatives de la nostra empresa? Quins motius hem de valorar per fer front a un canvi d’ERP?

  • Previsions de creixement: el creixement de l’empresa comença a fer que el sistema de gestió no satisfaci les nostres necessitats actuals i no és escalable.
  • Problemes de manteniment: a mesura que el nostre negoci creix també ho fan les necessitats de manteniment i actualitzacions del nostre sistema, i el nostre proveïdor no ens pot oferir el servei adequat.
  • Carències per la gestió dels recursos: errors al control de les comandes de compra, gestió de compres, problemes per a la realització de comandes automàtiques, problemes per preveure trencaments d’existències o manca d’aprofitament per una deficiència a la gestió del magatzem poden ser símptomes del fet que cal valorar el canvi d’ERP.

Hauríem de poder integrar dins d’una mateixa eina la feina de totes les àrees de l’empresa: direcció, fabricació, comptabilitat, nòmines, projectes, magatzem i control d’existències, facturació, control de vendes i comandes, comerç electrònic…

La solució de Wolters Kluwer a3ERP et permetrà estar tranquil durant tot el procés d’implantació de la nova eina, amb l’assessorament que et cal per modernitzar tots els departaments de la teva empresa i adaptant-se als teus processos de treball i les teves necessitats.

a3ERP t’oferirà, en temps real, una visió global del teu negoci, així com el control i la traçabilitat de tots els processos productius i administratius de la teva empresa, la qual cosa garanteix una gestió eficient.

INFORMA’T SENSE COMPROMÍS