Descarga gratuita de eBooks

La posada en marxa d’una eina de gestió a la PiME

La posada en marxa d’una eina de gestió a la PiME 1

La posada en marxa d’una eina de gestió a la PiME

Cada vegada hi ha més empreses que decideixen implantar solucions tecnològiques que els ajudin a simplificar-hi els processos, ser més ràpids a la presa de decisions i reduir-hi els errors humans.

Segur que a tots ens ve al cap la imatge del comptable de l’empresa prenent notes a una llibreta d’una mida extraordinària. O, potser, gestionant els comptes de l’empresa amb un full de càlcul d’Excel. Tampoc no sobren exemples de gerents que demanen mil i un informes fins a trobar aquella dada sobre el seu negoci que necessitava saber. O, encara pitjor, que mai no s’arribi a notar una gran fallada als processos de la companyia per no disposar de la informació adient al moment precís.

És per això que cada vegada hi ha més empreses que decideixen implantar solucions tecnològiques que els ajudin a reduir aquesta complexitat, ser més ràpids a la presa de decisions i reduir els errors humans al dia a dia de l’empresa. Són les anomenades solucions de gestió empresarial, un paraigua que integra un gran ventall d’eines amb un mateix objectiu: fer arribar el negoci a un nou nivell d’eficiència a partir de la digitalització.

I, encara que aquesta mena d’eines semblava reservat a les grans organitzacions amb implantacions amb un cost elevat, ja fa temps que n’existeixen que ofereixen aquestes mateixes capacitats però adaptades a la mida, necessitats específiques i pressupostos de les petites i mitjanes empreses.

Descàrrega el eBook

Omple el formulari per descarregar l’eBook