a3nómina cloud

La gestió de nòmines i administració de personal per a Pimes

a3nómina cloud 1

a3nómina cloud és el software de gestió de tots els processos de Recursos Humans per a empreses.

En tractar-se d’una solució al núvol, no requereix instal•lació ni manteniment, a més de poder accedir a la informació en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu.

Automatitza processos de nòmina, pagues extres, assegurances socials, IRPF i genera tota la documentació laboral: certificats, notificacions, etc.

Wolters kluwer compta amb solucions de software que complementen a3nómina cloud.

Sol·licita una demo

Què oferim

Avantatges

icon-eficiente

Eficiència

Automatitza el càlcul de nòmines, altes i baixes, assegurances socials, IRPF, vida laboral, absentismes.

icon-seguridad-y-control-de-documentación

Seguretat

a3nómina cloud treballa en un entorn segur amb còpia de seguretat contínua de dades.

Siempre al dia

Sempre al dia

Actualitzacions legals automàtiques (Sistema Cret@, Siltra…), de taules salarials i convenis per a estar sempre al dia.

Funcionalitats

  • Funcionalitats com les revisions mèdiques, el registre de la vida laboral, cerques avançades i criteris de selecció, generador d’informes,…complementen la solució de gestió de Nòmina i Administració de personal per a Pimes.
  • Integrat amb a3ERP | Portal del empleado, l’eina que comunica el Departament de Recursos Humans amb el personal permet consultar fulles de salari, sol•licitar permisos, certificats,… a través d’una app gratuita per a iOS i Android. Millora la comunicació interna amb la teva organització.
  • a3nómina cloud compta amb serveis d’informació legal com el a3BOE Laboral, l’aplicació ens informa de les disposicions aparegudes en el BOE i en els Butlletins del Sistema Xarxa de la Seguretat Social i com afecten la teva aplicació i a3convenios el servei integrat en el software que permet accedir a una àmplia base de dades de més de 1.400 convenis col•lectius, amb la informació actualitzada de les taules salarials de cada conveni.
  • a3nómina cloud forma part d’a3ERP la solució de gestió integral per a Pimes, la solució que et permetrà controlar i analitzar tots els processos de l’empresa facilitant la presa de decisions.

Solucions complementàries

Caja-producto-a3ERP

a3ERP

Caja-producto-a3BOE-laboral

a3BOE Laboral

Necessites més informació?

Estarem encantats d’ajudar-te