Notícies

Wolters Kluwer incorpora la línia de negoci de INFOLAB de solucions laborals, fiscals i comptables per a Despatxos Professionals i Pimes.

Wolters Kluwer incorpora la línia de negoci de INFOLAB de solucions laborals, fiscals i comptables per a Despatxos Professionals i Pimes.

Wolters Kluwer incorpora la línia de negoci de INFOLAB de solucions laborals, fiscals i comptables per a Despatxos Professionals i Pimes. 1

Ens complau anunciar que Wolters Kluwer España ha incorporat l’1 de gener de 2021 la línia de negoci de INFOLAB  de solucions laborals, fiscals i comptables per a Despatxos Professionals i Pimes.

Creiem que com a part de Wolters Kluwer serem un col·laborador encara més sòlid per als nostres clients.

Els clients de INFOLAB continuaran utilitzant les solucions que ja tenen i el manteniment i desenvolupament continuaran realitzant-se de la manera habitual a través del mateix número de telèfon i adreça de correu electrònic de contacte.

INFOLAB  continuarà sent Partner Wolters Kluwer en la línia de negoci per a Pimes a3ERP i continuarà operant també les seves altres línies de Hardware i Sistemes, Transformació Digital i Tecnologies de la Informació.

Els nostres clients continuaran sent el centre de la nostra gestió i continuaran tenint persones de contacte a Barcelona, beneficiant-se també ara dels recursos d’una organització més gran que comparteix la seva passió per la gestió comptable i d’empreses i els proporciona una completa cartera de solucions i serveis creada per a contribuir al creixement del seu negoci.

Gràcies per la teva contínua fidelitat com a client.