Notícies

Sessió per a conèixer les principals novetats de la Nova Llei d’Autònoms

Nova Llei d'Autònoms

Sessió per a conèixer les principals novetats de la Nova Llei d’Autònoms

Segons el RETA (Règim Especial de Treballadors Autònoms), Espanya ha tancat l’any amb un augment de 10.468 autònoms, un 0,3% més que al 2016, fent un total de 3,2 milions de treballadors per compte propi.

Aquest augment en la xifra d’autònoms fa necessari que es parli de forma clara i concreta sobre la nova normativa que afecta aquest tipus de treballador i des d’Infolab, ho hem fet.

El passat dijous, vam organitzar una jornada a les instal·lacions de CEPTA on diversos professionals del sector, entre ells el Director de Zona Wolters KLuwer Joaquim Capellas i la nostra Directora Comercial Cristina Cañas van conduir una sessió informativa sobre totes aquelles qüestions que afecten als autònoms, com per exemple els ajuts econòmics o la gestió de la burocràcia.

Volem agrair l’assistència d’aquells que ens van acompanyar en la jornada i per als que no vau poder venir però esteu interessats, omplint el formulari al final de la pàgina, us farem arribar el material amb tot el contingut presentat.