Notícies

Infolab, esperit d’equip

equip

Infolab, esperit d’equip

El passat divendres 26 d’octubre el personal d’Infolab vam tenir l’oportunitat de participar a una activitat de Team Building a càrrec dels Castellers de Sabadell.

La jornada de Team Building va començar amb una visita a l’exposició interactiva Castelloscopi els Castellers del Poble Sec instal·lat al saló noble del primer pis del Gremi de Fabricants.

A més, vam tenir el privilegi de conèixer el local dels Castellers de Sabadell on vam participar activament al taller de Team-Building amb el cap de colla i l’equip didàctic dels castellers fent un petit castell.

Per nosaltres, com equip d’Infolab, va ser una experiència única i molt positiva on la participació de tots va ser altament satisfactòria i ens va ajudar encara més a “fer pinya”.

Experiència, somriures i valors com equip

D’aquest taller ens emportem sobre tot bons moments, somriures i molts valors com:
Esforç, energia, fraternitat, treball en equip i un gran estusiasme d’haver aconseguit assolir els nostres objectius comuns.

Us deixem algunes imatges del nostre pas pel local dels Castellers de Sabadell que mostren la bona sintonia i connexió que vam aconseguir entre tots.

Infolab teambuilding Castellers de_Sabadell

Després d’aquesta gran jornada de team building, els castellers ens tenien preparats un piscolabis que va ser el preludi d’un sopar deliciós on vam poder compartir i disfrutar de les anècdotes i vivències d’aquella tarda.

Esperit d’Equip

L’idea d’Infolab, per mitjà d’aquesta activitat, és la de fomentar a través de les relacions, l’esperit de sacrifici i esforç que milloren el treball en equip i el “fer pinya”.

L’Equip d’Infolab formem part del teu negoci.