Notícies

Infolab es presenta a Girona davant de les assessories

girona

Infolab es presenta a Girona davant de les assessories

Infolab es presenta a Girona davant de les assessories i despatxos professionals

L’empresa Infolab ha organitzat aquest dimarts el primer acte a la ciutat de Girona, que ha servit per presentar-se davant de les assessories i els despatxos professionals de la ciutat i la demarcació. L’acte ha consistit en una sessió de ponències al Centre de Negocis de Girona (CINC), on es troba la seva nova seu a la demarcació.

Amb 24 anys de presència a Catalunya, amb oficines a Sabadell i Tarragona, Infolab ha obert la seva primera oficina en terres gironines, i ho ha fet amb la presència del seu director gerent, Jordi Lloret, que ha oberta la sessió de ponències. “El nom de l’empresa, ja pretén definir la seva activitat, Infolab Software i Serveis, S.L., software de gestió especialitzat, en els àmbits laboral, fiscal, comptable i la gestió del despatxos, i serveis, pels serveis que acompanyen a aquest software, amb la finalitat de treure’n el màxim de profit en el seu ús”, ha expressat Lloret.

En aquest sentit, el director general d’Infolab ha destacat de la importància que tenen la informàtica i les tecnologies de la informació. “Són una part molt important en el negoci d’una assessoria, ho han estat sempre,  però ara, en la era de la digitalització, són fonamentals”, ha expressat.

Així, destaca els elements crucials a l’hora de dr a terme la seva tasca, basant-se en el servei al client, la immediatesa, el treball en línia de les administracions, o les constants actualitzacions de la normativa legal, entre altres.

Infolab es presenta a Girona davant de les assessories 1

Jornada de ponències

La presentació a Girona ha comptat amb un total de quatre ponències. La primera d’elles, sota el títol El treball col·laboratiu entre l’assessor i el seu client, en l’era de la digitalització dels despatxos professionals, ha estat a càrrec de Jordi Cot, Key Account Manager Wolters Kluwer.

“Aportem la visió de Wolters Kluwer del que ha de ser el despatx 4.0, basat en la relació entre despatx i client, un model col·laboratiu en un entorn que està molt regulat, on cal moure’s amb bancs o organismes públics, entre altres, i on el software ha d’intentar interconnectar els actors per optimitzar els processos”, ha assenyalat Cot.

A continuació, José Antonio Gil, Responsable de Renda i Societats Wolters Kluwer, ha ofert la ponència Avança’t al tancament fiscal dels teus clients. Precàlcul Renda 2018. “Parlem d’oferir eines en els despatxos perquè puguin ampliar el seu negoci, més enllà de fer el càlcul de la Renda, que la pròpia administració ja ofereix, avui l’objectiu és compartir funcionalitats amb valor afegit als clients, i saber oferir un assessorament fiscal, amb accions prèvies com l’assessorament”, ha apuntat.

Eloi Font, Soci Director de Font Advocats, despatx de dret digital, ha ofert la ponència RGPD Novetats introduïdes en matèria de protecció de dades per la nova regulació Europea, on ha analitzat l’aplicació del Reglament de la Unió Europea de Protecció de Dades Personals i la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals. “El reglament europeu s’aplica a totes les empreses de la Unió Europea, és un àmbit territorial extens, on cal complir tots els criteris establerts”, ha destacat Font, en una presentació didàctica. En aquest sentit, ha indicat la necessitat de complir amb la normativa per ajustar-se a la legislació, després dels canvis experimentats darrerament, l’últim el passat divendres en l’àmbit estatal.

La quarta ponència l’ha ofert Elia Urgell, Product Manager Àrea Fiscal Wolters Kluwer, sota el títol Com ampliar el negoci del teu despatx gràcies a l’RGPD i a les Notificacions. “Oferim solucions en matèria d’RGPD, la llei de protecció de dades, perquè els assessors puguin donar servei en aquesta matèria, que sabem que no és una àrea especialitzada per a ells” apunta Urgell.

Per la seva banda, Joaquim Capellas, Sales Area Manager Catalunya Wolters Kluwer, ha parlat sobre Portal Nwes, “un programa que enllaça les nostres aplicacions, que gestiona les notificacions electròniques, i que integra les notificacions de l’administració de Trànsit, etc. en un mateix programa”