Notícies

Conèixer les novetats i propostes d’Infolab a la 2ª Edició de la Fira Industrial de Sabadell, una idea amb premi!

fira industrial de sabadell

Conèixer les novetats i propostes d’Infolab a la 2ª Edició de la Fira Industrial de Sabadell, una idea amb premi!

Infolab, empresa patrocinadora de la 2ª Edició de la Fira Industrial de Sabadell, ha atès aquests dies de fira a moltes empreses amigues interessades en conèixer quins productes i serveis els podem oferir per afrontar el seu dia a dia. Els hem agraït la confiança. Ho hem fet personalment i a més, hem volgut donar-hi un toc simpàtic, sortejant una bicicleta plegable entre tots els directius i representants d’empreses amigues.

L’afortunat del sorteig ha estat Daniel Sánchez, gerent de DS Manteniment Industrial, una enginyeria de Molins de Rei que ha començat la seva activitat ara fa 10 mesos. Estem convençuts que simbòlicament la bicicleta d’Infolab els permetrà avançar i consolidar el seu projecte empresarial. Nosaltres, Infolab, serem al seu costat, lluitant pel seu projecte, ajudant-los a créixer. La nostra vocació de servei ens fa solidaris i al costat de totes les empreses amigues. Compromesos, treballant colze a colze.

El lliurament de la bicicleta el va fer Daniel Montes, consultor comercial d’Infolab, juntament amb Carles Rodríguez, delegat de zona de Subministres Industrials Muntada, organitzadors de la Fira Industrial.

Agraïm a totes les persones que han participat en el sorteig i des d’Infolab, felicitem al guanyador.