Blog

Experiència Grup Vandellòs | a3ASESOR | Doc Cloud

experiencia grup vandellos

Experiència Grup Vandellòs | a3ASESOR | Doc Cloud

Experiència Grup Vandellòs | a3ASESOR | Doc Cloud 1

Experiència Grup Vandellòs

” a3ASESOR | Doc Cloud ens proporciona immediatesa i qualitat a l’hora d’atendre al client “

 

 

 

Logo-GrupVandellos

 

Sector: Assessoria empresarial

Lloc: Segur de Calafell, Calafell i el Vendrell

Mida: 20 treballadors

Solucions: a3ASESOR | Doc Cloud

 

Grup Vandellòs és un despatx especialitzat en l’assessorament integral a empreses, autònoms i Administracions Públiques amb tres oficines en Segur de Calafell, Calafell i El Vendrell (Tarragona) i relacions de col·laboració permanents amb altres despatxos de Barcelona, Tarragona i Madrid. Amb més de 30 anys d’experiència, Grup Vandellòs és el resultat de la integració de diversos despatxos que avui en dia abasten les àrees d’especialització d’assessoria fiscal, comptable, mercantil, laboral, jurídica, assegurances, gestoria i comunicació i imatge corporativa amb una plantilla de més de 40 professionals i els mitjans tècnics més avançats per a complir el seu compromís d’oferir als seus clients els nivells més elevats de professionalitat, qualitat i immediatesa. La Roser Linares, responsable d’informàtica de Grup Vandellòs i de l’Àrea Fiscal de l’oficina de Segur de Calafell ens explica l’experiència de l’empresa amb el nostre software.

 

Necessitat

Grup Vandellòs, que sempre ha apostat per l’última tecnologia, es va dotar des dels seus inicis d’un programa de gestió documental. A mesura que el grup anava incrementant el seu número de clients què assessorava, va detectar que en el dia a dia generava cada cop més documents i la seva gestió es complicava. “En la nostra activitat diària cada cop teníem més papers i ens resultava més difícil buscar la documentació, una situació que feia necessari un programa que centralitzés i agilitzés la seva gestió”, explica Roser Linares, Responsable d’Informàtica de Grup Vandellòs i de l’Àrea Fiscal de l’oficina de Segur de Calafell.

Solució

Més enllà de la gestió documental, Grup Vandellòs va apostar per una solució en el núvol per les característiques de mobilitat del propi servei del despatx, marcat per la seva realització des de vàries oficines diferents i fins i tot des de les seus dels clients. “Treballem molt externament, en els nostres tres despatxos i a casa del client, i el fet que poguéssim accedir tots des de qualsevol lloc a la documentació va ser un dels motius que ens va portar a treballar amb aquesta solució cloud” afirma Roser Linares.

La responsable d’Informàtica del Grup Vandellòs destaca altres virtuts del cloud computing: “Amb a3ASESOR | doc cloud no ens hem de preocupar de les còpies de seguretat, que sabem que es fan des del servidor cloud, ni de la protecció de dades, que ja està garantida”. Roser Linares també afegeix avantatges des del punt de vista econòmic, ja que la solució es comercialitza sota la modalitat de pagament per ús i es pot començar a utilitzar amb un cost zero, “sense necessitat d’invertir en hardware ni en manteniment”.

Resultats

Agilitat i eficiència són les principals millores que el Grup Vandellòs assegura haver experimentat des de la implantació de a3ASESOR | doc cloud. Amb un sol click, podem accedir a tota la documentació del client i guardar-la en qualsevol aplicació. I podem exportar, importar, guardar directament els correus…”, una sèrie de possibilitats que, en definitiva, resumeix Roser Linares, “ens han portat a guanyar en agilitat, facilitat i rapidesa a l’hora de desenvolupar el nostre treball, cosa que ha facilitat el dia a dia del despatx, repercutint en la immediatesa i qualitat del nostre assessorament al client”.

“Ara som un despatx més eficient perquè no destinem tant de temps a la mecànica de l’oficina, sinó que podem destinar més temps a assessorar i atendre al client, que és a aqui nosaltres ens dediquem”, conclou.

La solució a3ASESOR | doc cloud ha suposat millorar la qualitat i eficiència que sempre havien distingit i distingeixen a Assessoria Vandellós al temps que la situen a l’avantguarda de les millors solucions informàtiques per a gestionar la seva feina. A3ASESOR | doc cloud va més enllà d’una suite pensada per assessories com Vandellós. És una eina ofimàtica eficient i capdavantera però especialment és l’equip humà i tècnic que hi ha al darrera, preocupat, com les persones que treballen a l’Assessoria Vandellós, per atendre les necessitats dels seus clients.