Notícies

Els Castellers de Sabadell incorporen l’empresa Infolab com a patrocinador principal

castellers de sabadell

Els Castellers de Sabadell incorporen l’empresa Infolab com a patrocinador principal

L’empresa Infolab i els Castellers de Sabadell han signat ahir migdia l’acord que converteix la firma sabadellenca en el principal patrocinador de l’entitat.

L’acte s’ha celebrat a la seu d’Infolab i ha comptat amb la participació del director gerent de l’empresa, Jordi Lloret, i del president dels Castellers de Sabadell, Joan Carles Sànchez, així com la presència de la Cap de Colla, Bea Jiménez, i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell, Montserrat Chacon.

A l’acte també hi han assistit Josep Casas, director comercial de la CECOT; Albert Lloret, director adjunt d’Infolab; Lluís Lázaro, director de desenvolupament i sistemes d’Infolab; Àngel Rosell, vicepresident dels Castellers de Sabadell; Neus Sánchez, cap de dinamització de l’Ajuntament de Sabadell; Antoni Tormo, Key Account Sales Director de Wolters Kluwer; i Cristina Cañas, directora comercial d’Infolab.

Dins del Compromís de Responsabilitat Social Corporativa d’Infolab amb la societat, han volgut enfortir els vincles amb els Castellers de Sabadell, entitat amb la qual comparteixen, valors, un mateix model organitzatiu basat en les persones, l’esforç col.lectiu i la cooperació, claus de l’èxit.

L’acord compta amb una aportació econòmica per part de l’empresa de 9.000 euros en concepte d’entitat col·laboradora, que es destinarà a finançar les activitats que els Castellers de Sabadell duguin a terme des d’ara i fins a finals d’any i durant de la temporada vinent 2019.

En el mateix acord s’estableix la presència d’Infolab en el material publicitari de l’activitat castellera, que permetrà projectar la imatge de l’empresa a les 31 places on els Saballuts actuaran durant la temporada vinent.

En aquest sentit, la participació de la colla en un mínim de tres actuacions durant la temporada vinent a les comarques de Girona servirà per traslladar el nom i la imatge d’Infolab en aquest territori, on l’empresa hi està creixent gràcies a la recent obertura d’una seu a la mateixa ciutat de Girona. A més, la firma sabadellenca també patrocina la samarreta dels castellers, de la qual se n’editaran unes 2.000 unitats.

castellers de sabadell infolab

El director gerent d’Infolab, Jordi Lloret, ha destacat el vincle existent entre les dues entitats, que coincideixen en celebrar el pròxim 2019 els seus 25 anys de vida, amb valors comuns com la força, l’equilibri, el valor i el seny. “A Infolab ens sentim plenament identificats amb aquests valors, som una empresa de software i serveis informàtics i el nostre principal actiu són les persones”, ha assenyalat. Per aquest motiu, és interès de la firma participar en projectes que fomentin la Responsabilitat Social Corporativa i en activitats “que retornin a la societat part dels nostres beneficis”, ha afegit.

Per la seva part, el president dels Castellers de Sabadell, Joan Carles Sànchez, ha destacat la importància de fer pinya amb el teixit de la ciutat, tant en l’àmbit públic com privat.Tenim una referència institucional claríssima, que és l’Ajuntament de Sabadell, amb qui treballem al llarg de l’any diverses vegades, però buscàvem un referent en l’àmbit privat, i treballar amb Infolab amb un acord de temporada ens permet incorporar l’empresa com a patrocinador principal”, ha expressat Sànchez. El president dels Saballuts ha destacat la importància, tant en el món casteller com en altres àmbits de la vida, de “confiar amb qui tens al costat”.

Per la seva banda, la regidora de Cultura, Montserrat Chacon, ha agraït l’esforç de projecció de la ciutat a partir de convenis com aquest. “La millor manera de construir ciutat és a partir de la cultura, és així com es creix com a persona i com a col·lectiu”, ha apuntat.

Relació prèvia

La relació entre Infolab i els Castellers de Sabadell va arrencar el passat mes de setembre, en el marc del Compromís de Responsabilitat Social Corporativa de la firma amb la societat, i amb l’objectiu de fomentar els valors compartits de força, equilibri, valor i seny. Basat en el model organitzatiu centrat en les persones, en l’esforç col·lectiu i en la cooperació com a claus de l’èxit, l’empresa ja ha participat braç a braç amb els Saballuts.

En aquest sentit, la colla va cedir sis places reservades a Infolab per assistir al Concurs de Castells celebrat el passat 30 de setembre a la Tarraco Arena de Tarragona. Ja al mes d’octubre, unes 25 persones van participar en l’activitat de team buiding al local dels Castellers de Sabadell, després de visitar l’exposició Castelloscopi exposada al Gremi de Fabricants de Sabadell, tot plegat per fomentar el concepte de treball en equip i de fer pinya.

Força, equilibri, valor i seny!