Notícies

Àgora celebra la seva 5ena edició de ‘l’Esdeveniment Àgora’ amb l’espectacle de teatre ‘Cabareta’

agora

Àgora celebra la seva 5ena edició de ‘l’Esdeveniment Àgora’ amb l’espectacle de teatre ‘Cabareta’

“La Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers s’omple en la seva totalitat amb més de 700 persones, entre clients, proveïdors, personalitats i amics de l’empresa”

El grup assessor Àgora, fundat el 1987, celebrarà aquest dijous, 25 d’octubre, la seva habitual trobada anual de clients, proveïdors i amics, davant de més de 700 persones.
L’esdeveniment, que omplirà la totalitat de la Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers, comptarà amb l’espectacle Cabareta, de Bárbara Granados i Maria Molins.
En aquesta edició, Àgora ha volgut compartir les seves novetats 2018-2019 amb un espectacle diferent: un espectacle de cabaret en clau femenina, que recupera l’esperit de la Barcelona canalla dels anys 20 i 30 del segle passat, i fins a l’actualitat.
‘Cabareta’ compta amb el talent i la complicitat del director Joan Maria Segura i Bernadas, i amb músics de la talla de Dick Them i Miquel Malirach, que completen l’espectacle.
Àgora, a més, es serveix del seu nom (plaça en grec), per crear un punt de trobada de totes les persones i empreses amb diferents necessitats, engegant un espai de networking anterior i posterior a l’acte amb l’objectiu que tots els presents puguin buscar sinèrgies entre ells.
Àgora compta aquest any amb la col·laboració dels seus patrocinadors per a l’esdeveniment, que són GCT Plus, Cualtis, Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, Espai Wellness, Teatre Auditori de Granollers, Infolab, Vivers Ernest, Caves Duran Galan, el9Nou, SomGranollers, VOTV i Maieroffice.
ÀGORA és una empresa d’assessorament i consultoria a PIMES que, des de 1987, ha consolidat una imatge de servei i qualitat en totes les seves àrees, amb un equip de quasi 50 professionals.
Els serveis que ofereix Àgora inclouen l’Assessorament Fiscal i Laboral, Servei Jurídic, Recursos Humans i Selecció de Personal, Assegurances, Inversions i Gestió de Patrimonis, Consultoria Estratègica i Internacional, Gestoria Administrativa, Protocol Familiar i Protecció de Dades.
Aquest ampli ventall de serveis ha consolidat l’empresa com un dels grups assessors més importants a nivell provincial.
Àgora és una empresa que, a més a més, aposta per la ciutat i està present en gran part dels esdeveniments del Vallès Oriental, col·laborant de forma activa amb diferents entitats de caire empresarial, cultural i esportiu, tals com el propi Teatre Auditori, el Balonmano Granollers, la Mitja Marató, la Festa Major, l’Hospital de Granollers o el Centre Cultural, entre d’altres.