Notícies

24es Jornades Tributàries de l’APTTCB

24es jornades

24es Jornades Tributàries de l’APTTCB

L’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears organitza les 24es jornades tributàries amb l’objectiu d’analitzar el present i futur de la seva tasca professional

L’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears ha organitzat la 24a edició de les seves jornades tècniques per analitzar la feina que fan els seus associats. S’han dedicat a “Els Tècnics Tributaris davant els nous reptes tributaris”, estudiant el present però especialment el futur d’una societat canviant que proposa nous reptes per als professionals.

Les jornades van comptar amb ponències d’experts en la matèria com Manuel Santa Maria Fernández (responsable del Departament Contenciós Tributari a Barcelona) o Manuel Iglesias Cabero (expresident de la Sala del Social de l’Audiència Nacional i Magistrat jubilat de la Sala Quarta del Tribunal Suprem). Per acabar la jornada professional d’una forma més amena, el dijous al vespre vam comptar amb la presència del monologuista Andreu Casanova, que ens va oferir una magnífica actuació.

Les 24enes jornades tributàries es van celebrar el 16 i 17 de novembre a l’Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels.

Donem les gràcies, un any més, per poder haver estat presents com a patrocinadors de l’esdeveniment i agraïm a tots aquells clients que es van apropar al nostre estand a saludar i conèixer els productes i serveis que els oferim.