Notícies

17ª NIT EMPRESARIAL CEPTA

nit empresarial cepta

17ª NIT EMPRESARIAL CEPTA

El Palau de Congressos de Tarragona va ser el marc de l’esdeveniment, on Infolab vam estar presents en aquest ambient excel·lent d’emprenedoria, gaudint d’una vetllada col·laborativa entre amics, col·laboradors i clients.

L’esdeveniment va comptar amb personalitats com Josep Antoni Belmonte, president de CEPTA, Joaquim Gay de Montellà, President de Foment de Treball Nacional i Jordi Beiget, Conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat.

El programa va girar entorn reptes pel creixement de l’economia local tal com els Jocs Mediterranis, la trajectòria de CEPTA en els seus 40 anys, el guardó especial pel seu primer president Francesc Llevat, els reconeixements a empreses que han tingut major incidència durant el 2016 i d’entre elles, la que més va destacar l’empresa d’autocars HIFE S.A., que va rebre el Guardó de Honor CEPTA 2017.

Des de INFOLAB volem felicitar a tots els guardonats, en especial, donar l’enhorabona al nostre client HIFE. És tot un orgull ser el seu proveïdor i li desitgem molts èxits.