Recomana Infolab i aconsegueix beneficis

Infolab volem ajudar les empreses a obtenir el major benefici de les tecnologies de la informació, oferint-los els programes o solucions adequats perquè puguin prendre les decisions sobre els seus negocis de manera encertada, amb seguretat i confiança.

És per això que distribuïm el software de gestió de Wolters Kluwer, multinacional líder en el sector i, de manera complementària, oferim els serveis necessaris relacionats amb els productes i una atenció postvenda amb tècnics especialitzats.

Els 25 anys d’experiència en el sector i més de 1.200 clients ens avalen.

Ens preocupem per mantenir una relació pròxima i de benefici comú amb els nostres clients, i ara volem ampliar el cercle, creant una xarxa de partners amb els quals poder treballar i en la qual tots dos guanyem.

¿Què és Infolab Advice?

Infolab Advice és un programa d’incentius destinat a empreses del sector TIC mitjançant el qual podràs aconseguir múltiples beneficis i comissions monetàries mentre millores la relació amb els teus socis i clients, oferint-los un proveïdor que pugui suplir les seves necessitats.

El nostre objectiu és crear una xarxa de partners, volem ser part del teu negoci, mitjançant una aliança de sinergies i benefici comú entre les parts.

¿Com pots gaudir de tots els beneficis i avantatges amb els quals compta Infolab Advice?

Entrar en el programa és molt senzill, només has de recomanar qualsevol dels següents productes o serveis que Infolab comercialitza als teus clients i/o contactes.

Infolab advice pot 1
Infolab advice pot 2
Infolab advice pot 3
Infolab advice pot 4

Si durant la teva activitat diària detectes que un client té una necessitat que nosaltres puguem satisfer amb els nostres productes, comunica’ns-ho. Nosaltres ens encarreguem de tot.

Amb cada nova venta que ens aportis, aconseguiràs un benefici directe, i amb cada referència podràs pujar de categoria en el nostre ranking de col·laboradors.

Tens la possibilitat de situar-te entre la categoria Silver o la Gold, cadascuna d’elles amb més avantatges! A més, cada any, optaràs a rebre el premi al millor Advice de l’any, amb 3 beneficis extra.

Silver

Gold

Premi al millor
Advice de l’any

10% de comissió amb cada venda*

 

 

 

2 entrades en zona preferencial per als esdeveniments de l’empresa**

 

(a partir de 10 referències o 3 vendes)

 

(a partir de 10 referències o 3 vendes)

 

(a partir de 10 referències o 3 vendes)

4 cursos de formació per a 2 persones***

 

(a partir de 10 referències o 5 vendes)

 

(a partir de 10 referències o 5 vendes)

Elecció d’un producte NO CORE****

 

(a partir de 5 vendes)

 

(a partir de 5 vendes)

Visita a les instal·lacions de Wolters Kluwer

 

Realització de 2 esmorzars professionals a les seves oficines

 

Edició d’un cas d’èxit en vídeo i en PDF, amb difusió nacional

 

* Només productes Wolters Kluwer indicats anteriorment
** Només esdeveniments en els quals Infolab sigui l’organitzador principal
*** A les aules d’Infolab
**** Productes CORE: a3ASESOR | Nom, a3ASESOR | Ges, a3ASESOR | Ren, a3ASESOR | Eco, a3ASESOR | Soc, a3ASESOR | Con, a3ERP y a3EQUIPO

¿Vols saber més sobre Infolab Advice?

No perdis l’oportunitat de crear noves aliances professionals, contacta amb nosaltres a través del formulari a la part superior i t’informarem sobre tots els avantatges que tenim preparats per a tu i el teu negoci.

CONTACTA AMB NOSALTRES