a3EQUIPO | nómina y administración de personal

El software de gestió de nòmines i RRHH que facilita la teva gestió laboral

Caja-producto-a3EQUIPO-nomina-y-admin

a3EQUIPO | nómina y administración de personal gestiona de manera fàcil, flexible i segura, totes les tasques de gestió de personal de l’empresa, des de la realització de les nòmines a l’administració de personal, incloent serveis legals complementaris com a3Convenios i a3BOELaboral.

La solució compta amb tots els avantatges de ser una solució en el núvol, s’integra en a3EQUIPO, la solució integral de gestió per al Departament de Recursos Humans que optimitza totes les àrees.

a3EQUIPO | nómina y administración de personal és el software amb el qual es calculen més de 3 milions de nòmines

Sol·licita una demo

Què oferim

Avantatges

Simplifica

Automatitza les tasques recurrents de la nòmina dels teus empleats.

Accedeix a la informació

Disposa de tota la informació del teu personal etiquetada i amb un cercador que s’adapta al que necessites.

Organitza

Defineix l’estructura de personal de la teva empresa i gestiona-la eficientment.

Funcionalitats

La Gestió de la Nòmina automatitzada restarà càrrega laboral en tasques recurrents i la possibilitat que qualsevol empleat pugui consultar còmodament les seves dades a través d’internet estalviarà les interminables peticions d’informació al departament. A més, assegura estar sempre actualitzat segons els diferents convenis i taules salarials de manera automàtica.

L’Administració de Personal se simplifica gràcies a les cerques dinàmiques que permeten la visualització de la informació segons les necessitats a cada moment. Ens permet tenir una fitxa amb la informació més rellevant de tots els nostres treballadors totalment configurable per l’usuari.

L’Organigrama et permetrà definir l’estructura organitzativa de l’empresa i gestionar correctament el FTE, controlant al mateix temps l’històric de llocs dels empleats en la seva vida en l’empresa.

El Registre de la Vida Laboral permet realitzar càlculs basant-se en l’historial de dades de la vida laboral de cadascun dels nostres treballadors.

A la Gestió de Vacances i Planificador podràs tenir un major control sobre la disponibilitat dels treballadors, permisos, dies lliures, seguiment i control d’absentisme.

BOELaboral
Rep les modificacions legals aprovades en el BOE i consulta que treballadors estan afectats

a3convenios
És un servei integrat en el programari de nòmina de Wolters Kluwer que permet accedir a una àmplia base de dades de més de 1.400 convenis col•lectius.

Solucions complementàries

Caja-producto-a3EQUIPO

a3EQUIPO

Caja-producto-a3BOE-laboral

a3BOE Laboral

a3convenios

a3convenios

Necessites més informació?

Estarem encantats d’ajudar-te