logo-small
Evento WatchGuard - 16 de noviembre 1

Apreciat client,

El proper dimarts 16 de novembre a les 11:00 organitzem conjuntament amb Watchguard, empresa líder mundial en solucions de seguretat, un webinar en el qual parlarem sobre robatori d’identitat, autenticació de dos factors i seguretat EndPoint.

Avui en dia les empreses són el focus principal dels atacs dirigits dels Ciberdelinqüents. La mida de l’empresa ja no és determinant, tots estem exposats a ser víctimes d’un atac si no disposem d’uns mínims de seguretat.

Actualment els treballadors necessiten accedir de forma continuada a les dades, ja sigui des de dins o fora de l’empresa. Només que un extrem estigui infectat o s’hagi robat una contrasenya, un atacant podria obrir un accés per comprometre o esborrar la informació, posant en risc la continuïtat i imatge del negoci.

Inscriu-te en el següent enllaç i et presentarem una solució per protegir la teva empresa.

Apreciado cliente,

El próximo martes 16 de noviembre a las 11:00 organizamos juntamente con Watchguard, empresa líder mundial en soluciones de seguridad, un webinar en el que hablaremos sobre suplantación de identidad, autenticación doble factor y seguridad EndPoint.

Hoy en día las empresas son el principal foco de los ataques dirigidos de los Ciberdelincuentes. El tamaño de la empresa ya no es determinante, todos estamos expuestos a ser víctimas de un ataque si no disponemos de mínimos de seguridad.

Actualmente los trabajadores necesitan acceder de forma continua a los datos, ya sea desde dentro o fuera de la empresa. Nada más que un extremo esté infectado o se haya robado una contraseña, un atacante podría abrir un acceso para comprometer o borrar la información, poniendo en riesgo la continuidad e imagen del negocio.

Inscríbete en el siguiente enlace y te presentaremos una solución para proteger tu empresa.