Ets conscient del temps que dediques a la gestió bancària?

a3ASESOR | scan : El sistema de digitalització i comptabilització de factures que revolucionarà la teva manera de treballar:

  • Escaneja factures en paper o importa directament factures en format digital (word, pdf, tiff, jpg, png)
  • Genera automàticament assentaments comptables, analítica i venciments en a3ASESOR | eco
  • Visualitza, des de l’assentament comptabilitzat la imatge digitalitzada de la factura

Una tasca relativament senzilla com és la gestió de bancs, pot portar molts mals de cap i fa que invertim molt de temps en ella.

A més dels inconvenients que podem anar trobant a l’hora de realitzar la tasca, necessitem disposar de tots els extractes bancaris, els moviments del mes i la conciliació bancària del mes o període anterior.

Tenir tot això controlat suposa un treball minuciós i constant que es tradueix en un 70% del temps dedicat a la gestió manual de la comptabilitat.

Si tenim aquesta xifra en compte, és fàcil veure que, si deixem de tractar de forma manual la gestió dels extractes bancaris, tindrem molt més temps disponible per dedicar a tasques que aporten valor afegit a l’empresa.

A3ERP | bank et permet gestionar tota la informació necessària per a la gestió bancaria des d’un únic entorn. D’aquesta manera, no serà necessari acudir a les diferents fonts o sistemes per a recopilar la informació i podràs prendre decisions a partir de xifres reals, actualitzades i fiables.

INFORMA’T SENSE COMPROMÍS