a3ASESOR | nom

El software de nòmines amb el que es calculen a l’any més de tres milions i mig de nòmines

Caja-producto-a3ASESOR-nom

El software que et permet controlar la gestió laboral a3ASESOR | nom és la solució per al càlcul de nòmines que utilitzen les assessories i despatxos professionals.

Compta amb tota la normativa legal actualitzada i la seva potencia i facilitat d’ús permet realitzar tota la gestió de l’àrea laboral i tenir el màxim control en la gestió laboral del teu despatx professional.

Més de 3,5 milions de nòmines calculades cada mes amb a3ASESOR | nom i amb més de 35 anys d’experiència en gestió laboral d’assessories i despatxos professionals

Sol·licita una Demo

Avantatges

Eficàcia

Automatitza les taules salarials en funció del conveni estant sempre al día de la normativa legal.

Eficiència

Gestió automatitzada de les nòmines amb processos massius.

Seguretat

Sistema de control de tasques de cada procés.

Funcionalitats

a3ASESOR | nom és la solució que et permet rendibilitzar el temps i costos del teu despatx, i l’única que a més integra contingut legal, gestió documental i eines de comunicació amb els teus clients.

ANÀLISI I SIMULACIONS
Et permet simular costos salarials, de contractació, …. Aplica de forma automàtica increments o decrements salarials. Calcula pactes, bonificacions i controla automàticament expedients.

EXPLOTACIÓ MASSIVA DE DADES
Et permet conèixer en tot moment el nombre de treballadors indefinits, eventuals, bonificats, treballadors en alta, al mateix temps que realitza altes, afiliacions, contractacions o gestió de certificats entre altres funcionalitats.

HISTÒRIC DE CANVIS DEL TREBALLADOR
Informa de les situacions en les quals es produeix un canvi laboral del treballador.

GENERACIÓ D’INFORMES
Dispossa d’una àmplia varietat d’informes totalment personalitzables, amb possibilitat d’afegir comentaris, enviar-los per e-mail o exportar-los.

RÈGIMS SUPORTATS
General; Agrari; Sistema Especial de Fruites, Hortalisses i Conserves Vegetals; Artistes; Administració Local i Representants de Comerç. També gestiona al 100% altres Sistemes Especials (empleats de la llar, cooperatives, etc.)

PRESENTACIONS TELEMÀTIQUES
Realitza presentacions telemàtiques de l’àrea laboral a través del Sistema Red (SILTRA), del Sistema de Liquidació Directa (SLD), Contrat@, Certific@2, Delt@, CoNTA i presentacions d’IRPF a l’AEAT (models 110/111/190).

Solucions complementàries

Caja-producto-a3convenios

a3convenios

Caja-producto-a3BOE-laboral

a3BoeLaboral

Caja-producto-a3ASESOR-descriptivo

a3PDA

Necessites més informació?

Estarem encantats d’ajudar-te