El portal de l’empleat online que millora la teva gestió laboral

a3Hrgo 1

Un software pensat especialment per a la col·laboració amb els teus clients; comparteix i intercanvia la documentació laboral amb ells i, a més, permet que els seus empleats puguin consultar la seva informació laboral.

Aquest portal de l’empleat compta amb tres tipus d’usuari: assessor, empresa i empleat. És una solució online molt intuïtiva i fàcil d’usar per a tots els usuaris, a més, en ser online, és accessible en qualsevol moment i des de qualsevol navegador o dispositiu gràcies a la seva app.

La solució s’integra amb a3ASESOR | nom i treballa amb una única base de dades, et permet reduir la càrrega administrativa i oferir un servei de valor als teus clients que ells poden reflectir en els seus empleats.

a3HRgo incorpora un sistema de registre horari que compleix amb totes les exigències de la normativa laboral. Els empleats poden introduir la seva jornada laboral des de l’app, amb un control d’accessos multidispositiu i geolocalitzat.

Sol·licitar una demo

Funcionalitats

ENTORN COL·LABORATIU
Facilita el treball col·laboratiu entre assessor i pime gràcies a la facilitat en l’intercanvi d’informació. Tenint la informació compartida i sempre disponible, tant despatx com client compten amb una major autonomia.

MOBILITAT
Els usuaris poden accedir des d’una app gratuïta al portal de l’empleat per a poder consultar i descarregar els documents des de qualsevol dispositiu mòbil i des de qualsevol lloc.

REGISTRE HORARI
Compta amb control d’accessos multidispositiu i geolocalitzat podent els empleats introduir la jornada laboral des de l’app. A més, genera informes en temps real sobre la informació relativa al registre horari.

INTEGRACIÓ
a3HRgo s’integra totalment amb la solució de gestió laboral a3ASESOR | nom i es nodreix d’una única base de dades amb tota la informació sobre empreses i treballadors proporcionada per aquesta mateixa solució.

FACILITAT D’ÚS
És una solució laboral que s’ha dissenyat per a ser intuïtiva i de fàcil ús tant per al despatx com per a les empreses i els seus empleats. A més, la posada en marxa és immediata i amb una ràpida càrrega de dades i documents.

SEGURETAT
Compleix amb tots els requisits de seguretat del protocol SSL. La gestió de les dades de l’aplicació es realitza sota els requisits que exigeixen el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i la Llei Orgànica de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD).

Software pensat especialment per a la col·laboració amb els teus clients; comparteix i intercanvia la documentació laboral amb ells i, a més, permet que els seus empleats puguin consultar la seva informació laboral.

Necessites més informació?

Estarem encantats d’ajudar-te