a3doc Cloud

Presenta els impostos en només dos clics

a3doc Cloud 1

a3doc cloud et permet realitzar la Presentació Directa d’Impostos, Assegurances Socials i Afiliacions de manera ràpida i senzilla en només dos passos, guanyant en eficiència i estalviant temps.

Una eina que ajuda a gestionar de manera global tota la documentació del teu despatx i permet accedir a ella en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. A més, possibilita compartir-la amb els teus clients amb els avantatges de la tecnologia Cloud.

Facilita el treball col·laboratiu entre assessoria i client facilitant l’intercanvi de documents entre tots dos en una solució sempre disponible, oferint més eficiència i autonomia a totes dues parts.

Sol·licita una Demo

Què oferim

Avantatges

icon-acceso

Accés 24/365

Accessible a través de l’app accedint de manera immediata a totes les dades sobre el teu despatx i els teus clients.

icon-seguridad-y-control-de-documentación

Seguretat i control de documentació

Mitjançant un sistema d’encriptació documental que garanteix la seva seguretat i confidencialitat.

icon-eficiente

Eficiència

Presentació directa d’Impostos, Assegurances Socials i Afiliacions de manera directa amb l’Administració.

Funcionalitats

ENTORN COL·LABORATIU
La solució a3doc cloud facilita el treball col·laboratiu entre assessor i client gràcies a l’intercanvi de documents entre tots dos. Permet compartir documentació estant sempre disponible, la qual cosa permet tenir més autonomia al client i al teu despatx.

a3doc cloud s’integra en la solució integral de gestió per a despatxos professionals de Wolters Kluwer a3ASESOR, facilitant el seu ús des de les diferents aplicacions i amb una única fitxa de client, la qual cosa millora l’eficiència del despatx.

MOBILITAT
Accedeix a la solució a3doc cloud des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc, per a consultar o pujar documents
relacionats amb el teu negoci.

CLASSIFICACIÓ AUTOMÀTICA
a3doc cloud indexa, classifica i emmagatzema de manera intel·ligent i automàtica tota la documentació generada i rebuda pel despatx professional.

CERCA INTEL·LIGENT
Gràcies a un potent motor de cerca permet realitzar cerques per criteris, atributs, amb una sola paraula que contingui el document, … de manera ràpida.

GESTIÓ DE CADUCITAT DE DOCUMENTS
Permet definir la caducitat dels documents de manera genèrica o amb una caducitat diferenciada per a cadascuna de les carpetes que es desitgi.

TRAÇABILITAT
Disposa d’un sistema de traçabilitat i control dels nous documents publicats pels teus clients. Permet aprovar o rebutjar els documents pujats pel client per a així incrementar l’eficiència i productivitat.

Una eina que ajuda a gestionar de manera global tota la documentació del teu despatx i permet accedir a ella en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. A més, possibilita compartir-la amb els teus clients amb els avantatges de la tecnologia Cloud.

Necessites més informació?

Estarem encantats d’ajudar-te