a3ASESOR | RGPD

Assessora en el compliment del Reglament General de Protecció de Dades

a3ASESOR | RGPD 1

a3ASESOR | rgpd és un mòdul inclòs en a3ASESOR que permet gestionar de manera eficient el compliment de la RGP dels teus clients. Mitjançant una anàlisi dels teus clients l’aplicació detecta les necessitats de cadascun categoritzant-lo segons el risc que poden tenir en el tractament de dades segons el volum de dades, el tipus de client, la finalitat,…

Funcionalitats

A través d’un formulari la solució a3ASESOR | rgpd realitza una primera anàlisi amb l’objectiu de categoritzar als clients depenent del tractament de dades que realitzin.

A través de l’anàlisi realitzada permet definir quines accions són necessàries per al compliment de la normativa de RGPD.

Formularis disponibles per a la realització i parametrització de documentació bàsica per a les empreses categoritzades amb risc en el tractament de dades.

a3ASESOR | rgpd està integrada en a3ASESOR la Solució integral de programari de gestió, informació, serveis i formació que gestiona totes les àrees del Despatx Professional en un únic entorn de treball.

Facilita i millora la comunicació amb els clients del despatx el que permet rendibilitzar el temps facilitant un entorn col•laboratiu entre el despatx i el client.

Sol·licita una demo

Què oferim

Avantatges

adaptado a la normativa europea-01

Adaptat a la normativa europea

Mòdul adaptat al Reglament General de Protecció de dades (RGPD)

en cumplimiento con LOPDGDD

En compliment amb LOPDGDD

Llei orgànica de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals.

a3ASESOR | rgpd és un mòdul inclòs en a3ASESOR que permet gestionar de manera eficient el compliment de la RGP dels teus clients.

Solucions complementàries

Caja-producto-a3ASESOR-descriptivo

a3ASESOR

Caja-producto-a3Doc-cloud

a3DOC Cloud

Necessites més informació?

Estarem encantats d’ajudar-te