El software de facturació per a empreses i autònoms

Caja-producto-a3factura-

a3factura és una solució online que permet a empreses i autònoms realitzar tot el procés de vendes, gestionar cobraments i pagaments, i connectar-se amb l’aplicació comptable del despatx professional per a compartir la informació de manera automatitzada.

Compta amb tots els avantatges de treballar amb una solució en el núvol no requereix de cap inversió en hardware, permetent-te connectar des de qualsevol equip, en qualsevol moment 365 dies a l’any i amb la tranquil·litat de tenir totes les dades de manera segura.

Gràcies a la integració amb les solucions de Wolters Kluwer l’empresa i el seu assessor poden treballar de manera col·laborativa. permetent millorar la comunicació despatxo-client.

a3factura disposa de dues versions adaptant-se a cada tipus de negoci: a3facturago, solució monousuari i a3facturapro, solució multiusuari amb funcionalitats addicionals.

Sol·licita una DEMO

Què oferim

Avantatges

icon-usabilidad

Usabilitat

Permet gestionar el dia a dia del negoci de manera àgil i visual.

icon-cloud

Solució en el núvol

Amb tots els avantatges d’una solució cloud.

icon-movilidad

Mobilitat

Disposa d’una aplicació mòbil que permet connectar-se des de qualsevol dispositiu.

Funcionalitats

GESTIÓ DE FACTURES
Genera factures de venda, de despeses,… que es poden enviar als clients per e-mail i controlar si han estat vistes o no. Permet tenir un control de les despeses.

GESTIÓ DE COBRAMENTS I PAGAMENTS
Gestiona els cobraments i pagaments de l’empresa, genera i presenta remeses bancàries i controla tots aquells venciments pendents.

GESTIÓ DE PRESSUPOSTOS
Permet la confecció de pressupostos, així com imprimir-los o enviar-los per e-mail als clients.

INFOMACIO PERSONALITZADA
Es pot afegir informació personalitzada en les fitxes de clients, proveïdors, articles i documents amb camps addicionals, per a incorporar dades específiques de l’empresa. També permet aplicar la imatge de l’empresa en factures, pressupostos, albarans, etc., i plantilles d’e-mails.

CONTROL D’ESTOCS
Realitza inventaris, moviments, consultes, regularitzacions d’estocs i calcula estocs previstos.

CONTROL DE COMISSIONS
Permet establir un percentatge de comissió per representant.

a3factura és una solució online que permet a empreses i autònoms realitzar tot el procés de vendes, gestionar cobraments i pagaments, i connectar-se amb l’aplicació comptable del despatx professional per a compartir la informació de manera automatitzada.

Necessites més informació?

Estarem encantats d’ajudar-te