a3ASESOR | ren

Assessora amb garanties i agilitza la campanya de renda

a3ASESOR | ren 1

a3ASESOR | ren t’ofereix una gestió global i en temps real de les declaracions de l’impost de la renda i patrimoni amb automatitzacions que t’estalviaran temps i cost i evitaran errors en la declaració.

Podràs assessorar els teus clients de manera contínua i anticipada durant tot l’any amb la tranquil·litat de saber que l’eina t’avisarà de possibles incoherències en les dades informades. A més, et permet obtenir detalls de càlcul i llistats de control de declaracions i informes econòmics-fiscals.

L’eina està integrada amb a3ASESOR, la Solució Integral de Wolters Kluwer que gestiona totes les àrees del despatx amb una fitxa única de client, de manera que podràs realitzar una gestió centralitzada més efectiva.

Sol·licita una Demo

Funcionalitats

ACCÉS A L’AEAT
Importa les dades fiscals de l’Agència Tributària i consulta des de l’aplicació l’estat de les devolucions i les declaracions presentades per Internet

LLISTATS PERSONALITZATS
Personalitza informes, llistats, estadístiques i fins i tot cartes i e-mails per a optimitzar la gestió del despatx durant la campanya de renda.
Crea informes a partir de múltiples criteris, obtingues resums comparatius amb les diferències entre la declaració conjunta o separada, genera informes econòmics/fiscals amb comparativa de dos exercicis

CONTROL DE DECLARACIONS
Permet conèixer l’estat de la declaració de renda i patrimoni i obtenir relacions dels declarants segons la seva situació. Disposa d’un històric de càlculs. Emet detalls de càlcul on es reflecteix com s’ha efectuat una liquidació, fins i tot ofereix un text explicatiu. Permet activar i desactivar elements i veure en temps real com repercuteix en la declaració en temps real

ASSESSORAMENT ANTICIPAT
L’eina indica en temps real els consells fiscals més adequats per a cada declarant en funció de les seves dades personals i econòmiques, calculant online el retorn fiscal que pot suposar.

CÀLCULS AUTOMÀTICS
Treballa amb múltiples automatismes i controls intel·ligents per a calcular en temps real les declaracions de la renda. Calcula simultàniament la liquidació conjunta i individual i informa sobre la més favorable.
Fa un càlcul intel·ligent i en temps real de la liquiditat dels declarants advertint a l’usuari de possibles incoherències entre les dades de disponibilitat líquida, inversions…

MODELS OFICIALS
a3ASESOR | ren et permet gestionar tots els models oficials de renda i patrimoni, incloses les rendes de no residents i els béns i drets situats a l’estranger. Permet presentar de manera fàcil i senzilla les declaracions a través d’internet.

INFORMACIÓ LEGAL
L’eina s’integra amb diversos serveis d’informació legal i continguts de consulta legal. Amb a3BOE Fiscal coneix de manera immediata les disposicions contemplades en el BOE i la relació de clients afectats per les disposicions legals publicades.

Hablan de nosotros

Casos de éxito

versatil_logo_widget

Versátil es un proyecto nuevo que nace de la necesidad de crecimiento y especialización dentro del campo del asesoramiento empresarial en el área del Vallés…

morros_logo_widget

J.M. Morros i Associats. Hace más de 30 años que proporciona servicios de asesoramiento y gestión a empresas, organización administrativa, contable, fiscal y mercantil.

Necessites més informació?

Estarem encantats d’ajudar-te