a3ASESOR | Importador de datos

Elimina els processos manuals de la gestió comptable

Caja-producto-a3ASESOR-importador-de-datos

a3ASESOR | importador de datos suposa una nova filosofia de treball per a l’assessoria, ja que permet disposar de la informació comptable del client del despatx de manera automatitzada, eliminant els processos manuals.

Permet importar la comptabilitat des de qualsevol llistat Excel de l’aplicació comptable del client del despatx i en format oficial del model 340.

Gràcies a la integració de les solucions Wolters Kluwer a3ASESOR | importador de datos s’integra amb les solucions comptables a3ASESOR | eco y a3ASESOR | con.

Sol·licita una DEMO

Què oferim

Avantatges

icon-eficiente

Eficiència

Rendibilitza el temps eliminant els processos manuals.

icon-flexibilidad

Flexibilitat

Integra un assistent que automatitza l’entrada de dades de forma fàcil i ràpida.

Funcionalitats

EFICIÈNCIA COMPTABLE
Permet al despatx rendibilitzar el seu temps i el dels seus clients, en automatitzar l’entrada de dades comptables des d’Excel. Gràcies a a3ASESOR|importador de dades, el despatx estalvia temps i evita desplaçaments.

PLANTILLES PERSONALITZABLES PER A DIFERENTS FORMATS
Defineix plantilles d’importació adaptades als diferents formats d’Excel dels teus clients, així com als procedents de diferents aplicacions de comptabilitat o facturació.

COMUNICACIÓ DESPATX-CLIENT
Enviament de dades i plantilles personalitzades entre el despatx i els seus clients, en format digital. Permet copiar plantilles personalitzades entre el despatx i clients.

Necessites més informació?

Estarem encantats d’ajudar-te