Sessió per a conèixer les principals novetats de la Nova Llei d’Autònoms

Segons el RETA (Règim Especial de Treballadors Autònoms), Espanya ha tancat l’any amb un augment de 10.468 autònoms, un 0,3% més que al 2016, fent un total de 3,2 milions de treballadors per compte propi.

Aquest augment en la xifra d’autònoms fa necessari que es parli de forma clara i concreta sobre la nova normativa que afecta aquest tipus de treballador i des d’Infolab, ho hem fet.

El passat dijous, vam organitzar una jornada a les instal·lacions de CEPTA on diversos professionals del sector, entre ells el Director de Zona Wolters KLuwer Joaquim Capellas i la nostra Directora Comercial Cristina Cañas van conduir una sessió informativa sobre totes aquelles qüestions que afecten als autònoms, com per exemple els ajuts econòmics o la gestió de la burocràcia.

Volem agrair l’assistència d’aquells que ens van acompanyar en la jornada i per als que no vau poder venir però esteu interessats, omplint el formulari al final de la pàgina, us farem arribar el material amb tot el contingut presentat.

CEPTA

CEPTA

Contacta