Casos d’èxit

Versátil Legal & Business Services

Versátil Legal & Business Services 1

Versátil Legal & Business Services

Versátil Legal & Business Services 2

Versàtil
Jordi Brontons, Soci fundador de Versàtil

Garantim la seguretat dels nostres serveis i mantenim els processos actualitzats i automatitzats.

Versàtil

Versàtil és un projecte nou que neix de la necessitat de creixement i especialització dintre del camp de l’assessorament empresarial a l’àrea del Vallès.

Reuneix a tres socis que cobreixen les especialitzacions d’assessorament mercantil, laboral i fiscal comptable per a oferir serveis especialitzats a empreses i autònoms. Els seus serveis cobreixen l’assessoria en comptabilitat, dret laboral i la gestió de nòmines.

Què aporta a3ASESOR a Versàtil?

Comencen a utilitzar el software de Wolters Kluwer per a automatitzar els processos de treball més recurrents, permetent centrar la seva activitat a oferir un major valor als seus clients.<

L’actualització constant de qualsevol canvi legal, tant en matèria salarial com de comptabilitat, aporta la seguretat d’estar actualitzats i complir amb els estàndards necessaris per a garantir el nostre servei amb la qualitat que la nostra firma requereix.

Versàtil i a3ASESOR | eco

Jordi Brotons, soci fundador de Versàtil ens parla del seu treball en el despatx amb a3ASESOR | eco:

És l’eina que millor encaixa amb el nostre nom, és utilitzada a l’àrea comptable i fiscal, i sobretot la definiria com fiable i segura.

En segon lloc ens proporciona agilitat, no sols per l’automatització de tasques sinó també pel seu buscador, que ens permet trobar dades filtrant per conceptes, imports i dates, millorant la nostra capacitat de resposta i l’aportació de serveis als nostres clients.