Casos d’èxit

Gascón Gestión Empresarial

Gascón Gestión Empresarial 1

Gascón Gestión Empresarial

Gascón Gestión Empresarial 2

Gascón Gestión Empresarial
José María Calbet, Responsable de l’àrea fiscal de Gascón Gestión Empresarial

La nostra feina consisteix a fer la vida més fàcil als nostres clients, i la nostra vocació és solucionar els seus problemes, tot evitant-los preocupacions i estalviant-los temps i diners. Tractem cada client d’una manera exclusiva i personalitzada i amb l’objectiu de contribuir a la rendibilitat del negoci.

Gascón Gestion Empresarial, és una empresa d’origen familiar amb més de 35 anys d’implantació al territori.

L’empresa es dedica a l’assessorament de particulars i pimes dins les àrees fiscal, laboral, mercantil, comptable i com a corredoria d’assegurances.

La relació de Gascón Gestión Empresarial amb Wolters Kluwer començà fa 27 anys, quan van conèixer a3ASESOR | ren. Aleshores, només es dedicaven a la corredoria d’assegurances.

Els seus clients demanaven, cada cop més, serveis de caràcter fiscal. Arran del coneixement i l’ús dels productes de Wolters Kluwer van iniciar un nou projecte empresarial que els ha portat fins a l’actualitat.

Gràcies a Infolab Software i Serveis, avui disposem de totes les solucions de Wolters Kluwer que els permeten d’oferir un ampli servei dins totes les àrees.

Gascón Gestión Empresarial i a3ASESOR

La seva intenció inicial era oferir als seus clients un servei més complet pel que fa a la gestió de la Renda i el Patrimoni.

José María Calbet, responsable de l’àrea fiscal de Gascón Gestión Empresarial, ens comenta com “necessitaven una solució especialitzada que els estalviés temps i costs a una gestió que hauria de ser senzilla per al despatx. La campanya de la Renda és una època d’augment de la càrrega de treball i, per això, és vital disposar de totes les gestions de la campanya al mateix lloc on treballem amb totes les dades dels nostres clients”.

a3ASESOR | ren aporta agilitat i fiabilitat al procés. Permet de consultar de manera directa totes les dades de l’Agència Tributària, l’estat de les declaracions presentades i aportar informació en temps real als clients.

A més, permet de consultar dades anteriors a la presentació de la declaració per comparar-les amb les dades pròpies del client a a3ASESOR. Així poden garantir que aporten la millor opció fiscal al client, d’una manera individualitzada i personalitzada. 

Gascón Gestión Empresarial és present a Cambrils, Reus i Tarragona i els seus més de 20 professionals utilitzen les solucions de Wolters Kluwer.

Dins l’àrea laboral, a3ASESOR | nom resol les seves necessitats pel que fa a nòmines i assegurances socials.

Dins l’àrea comptable, s’utilitzen a3ASESOR | eco i els mòduls a3ASESOR | ren i a3ASESOR | soc per a les campanyes de la Renda i la presentació dels impostos sobre societats.

Pel que fa a la gestió del despatx, a3ASESOR | ges, amb els mòduls d’expedients i gestió documental, poden dur a terme la gestió de tota la documentació interna.

Gràcies a la utilització de les diferents solucions de Wolters Kluwer i a l’assessorament continu per part d’Infolab Software i Serveis, la seva feina és més eficient i ofereixen un millor servei als seus clients.