Blog

Windows 7 es jubila, estàs preparat?

windows 7

Windows 7 es jubila, estàs preparat?

Windows 7 es jubila, justa quan compleix 10 anys de vida. Microsoft ja fa uns mesos ha anat informant, que a partir de gener de 2020 deixarà de donar suport.

Windows 7 es jubila, estàs preparat? 1

En menys de dos mesos sis milions d’ordinadors passaran a tenir un sistema operatiu totalment vulnerable!

Significa això que no podré continuar fent servir el meu equip?

No, podràs seguir utilitzant-lo, però has de tenir present, que Microsoft deixarà de proporcionar suport tècnic per a incidències i ja no facilitarà actualitzacions de software i de seguretat, el que suposarà estar exposat a un risc de seguretat i compatibilitat que les empreses no es poden permetre.

Microsoft recomana protegir els sistemes amb Windows 10, ja que ofereix uns inicis molt més ràpids, seguretat integrada i tota una sèrie d’apps que ajuden als processos de transformació digital. Aconsellen que la millor manera de gaudir de l’experiència que ofereix Windows 10 és fer-lo des d’un nou pc, així s’eviten problemes d’incompatibilitats i s’incorporen noves eines.

Abordar el procés de migració a un altre sistema operatiu també és una oportunitat per a introduir noves eines a l’empresa, però hem de tenir en compte què comporta el procés de migració, per així assegurar-nos fer els millors passos en aquest procés que pot ser una mica complex.

La compatibilitat amb aplicacions i els requisits de hardware necessaris per a la migració a Windows 10 són factors clau a la migració.

Encara que la paraula migració ens pot donar ‘respecte’ i fer-nos endarrerir la decisió de migrar o pitjor encara, no plantejar-nos-la, hem de tenir en compte, que tenir els nostres sistemes operatius actualitzats amb les versions recomanades pel fabricant és la millor manera d’evitar possibles incidències, sobretot en matèria de seguretat. Que els nostres equips estiguin exposats ens pot portar seriosos problemes.

Un correcte assessorament per part d’un professional pot donar-nos confiança en el procés i fer que la migració a Windows 10 sigui tot un èxit. Windows 7 es jubila i hem de preparar-nos.