Nuestro blog

Com transformarà el teu negoci la intel·ligència empresarial

intel·ligencia empresarial

Com transformarà el teu negoci la intel·ligència empresarial

Dins una realitat amb canvis constants com la que tenim en l’actualitat, esdevé indispensable per les organitzacions disposar de solucions a partir del control i l’anàlisi de la informació per assolir l’èxit i liderar el mercat. Això s’anomena Business Intelligence, és a dir, Intel·ligència empresarial.Com transformarà el teu negoci la intel·ligència empresarial 1

Què és la intel·ligència empresarial

Les empreses utilitzen la Intel·ligència empresarial per reconèixer i fer un seguiment de tots els canvis que es produeixen tant entorn de l’empresa com ara dintre, de manera que es té un control absolut de la informació, eliminant totalment l’especulació i treballant amb dades reals i específiques.

Amb tota aquesta informació a la mà, l’empresa pot gestionar aquestes dades d’una manera molt més eficaç i entendre’n la situació actual, plantejar estratègies i plans futurs i prendre decisions més eficaces i adequades a partir del coneixement.

 

Avantatges del Business Intelligence

  1. Conèixer millor els teus clients: conèixer els moviments i interessos dels clients objectius et permet saber quins són els seus interessos i necessitats. Alhora, i arran d’això, podem aplicar a l’empresa els canvis necessaris per oferir al mercat allò que demana i col·locar els nostres clients al centre de la nostra estratègia.
  2. Controlar els teus processos productius: mercès a les dades que es recullen podem reconèixer si hi ha processos interns que siguin deficients i poc productius i pels quals caldrà cercar solucions més eficaces.
    Podem obtenir informes detallats de la taxa d’èxit de cadascun dels nostres procediments.
  1. Adaptació a les circumstàncies del mercat: amb l’actualització permanent de la informació pots conèixer les noves tendències que sorgeixen al mercat i, d’aquesta manera, dissenyar una estratègia més eficaç segons la situació actual de l’entorn i no quedar-te estancat a estratègies antigues i establertes a partir de suposicions.