Blog

Sistemes operatius obsolets

Chica desesperada delante pantalla ordenador indicando error

Sistemes operatius obsolets

Els sistemes operatius no són eterns. Hi ha un moment que queden obsolets.

Què significa que el sistema operatiu ha quedat obsolet?

Significa que deixen d’haver-hi actualitzacions i que els programes que estàs utilitzant, que si que tenen noves versions, com per exemple el navegador, deixen també d’estar actualitzats.

La conseqüència més greu de tenir sistemes operatius obsolets, és que posem en perill la seguretat informàtica de la nostra empresa. Sense les actualitzacions, el nostre sistema queda més exposat a virus i troians.

Això no és tot

Sovint un canvi de software pot comportar un canvi de hardware si aquest últim no reuneix els requisits que demana el nou sistema operatiu.

Canviar de sistema operatiu si aquest ha quedat obsolet és completament necessari.

A vegades per desconeixença de que el software quedarà obsolet o simplement per no saber com fer el canvi, moltes empreses es queden com estan. Això és un error en majúscules que podem arribar a pagar molt car.

Contacta amb tècnics especialistes

Et recomanem que davant el dubte i davant la desconeixença contactis amb empreses que compten amb tècnics especialitzats en software i hardware.

Si no saps si el teu sistema operatiu quedarà obsolet, si no saps quan has de fer el canvi o com l’has de fer. Si no saps si necessitaràs nou hardware i no, contacta amb nosaltres.

Consultoria gratuïta

T’oferim una consultoria gratuïta per avaluar la situació actual del teu sistema operatiu i indicar-te quines mesures hauries de prendre abans de que aquest quedi obsolet. Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per agendar una trucada virtual. Contacta aquí.

Actua i fes el canvi abans no sigui massa tard!