Blog

Millorant la Productivitat Empresarial amb Microsoft 365

Pantalla teléfono móvil con aplicación Teams de Microsoft 365

Millorant la Productivitat Empresarial amb Microsoft 365

En un món on la gestió del dia a dia avança tant ràpidament cap a la digitalització, reconeixem la importància de mantenir-nos al dia amb les últimes tecnologies i eines de productivitat i, és en aquest context, on volem destacar Microsoft 365 en aquest apartat de la web.

Infolab Software i Serveis, S.L., amb una trajectòria de 30 anys en el camp dels serveis informàtics i la implantació i suport de sistemes ERP, ha estat treballant constantment per adaptar-se i respondre a les necessitats tecnològiques dels seus clients.

 

Microsoft 365: Més que Excel, Word i Outlook

Si bé les aplicacions de Microsoft com Excel, Word i Outlook són fonamentals per treballar dades del nostre ERP, Microsoft 365 ofereix una gamma molt més àmplia de solucions que poden millorar la nostra productivitat diària, facilitar la col·laboració entre equips, centralitzar les dades i permetre l’accés a les mateixes des de qualsevol lloc mitjançant apps a dispositius mòbils, accesos des de pàgines web i també en les tradicionals aplicacions d’escriptori.

Microsoft Teams permet la comunicació i col·laboració en temps real, mentre que SharePoint ofereix la possibilitat de crear llocs web personalitzats dins de l’empresa per emmagatzemar i comparti informació. OneDrive proporciona un emmagatzematge en el núvol segur i accessible des de qualsevol dispositiu. Aquestes eines i moltes altres més, juntament amb les aplicacions d’Office que ja utilitzem, es poden integrar perfectament per crear un entorn de treball eficient i productiu.

 

L’Evolució Constant de Microsoft

Tot i que Microsoft continua evolucionant en benefici de tot tipus d’empreses i usuaris finals, volem destacar actualment a Copilot en materia d’intel·ligència artificial. Les capacitats d’IA de Microsoft 365 ens poden ajudar a automatitzar tasques, millorar l’eficiència general i fins i tot fer un anàlisis avançat de dades com si fossim uns autèntics experts, com és per exemple la utilització de la IA dins de Power BI.

Només tenint en compte el temps que ens portaria detectar anomalies, predir tendències sigui amb unes dades fixes o històriques, crear resums, etc… estarem d’acord que cal estar ben atents a aquest nova era.

 

Màxim compromís amb els nostres clients

A Infolab Software i Serveis, S.L., estem preparats per ajudar-vos a aprofitar al màxim aquestes eines. Oferim consultoria i acompanyament en la implementació d’aquestes solucions, assegurant-nos que la seva transició a Microsoft 365 sigui el més fluida possible.

Deixa’ns ser el teu guia en el món de Microsoft 365.

Omple el formulari de contacte i descobreix com podem ajudar-te a donar un impuls de productivitat i transformació digital a la teva empresa.