Blog

Per què és tan important tenir una pàgina web professional?

pagina web professional

Per què és tan important tenir una pàgina web professional?

No és que tenir una pàgina web sigui important, és fonamental. Avui dia és molt complicat posicionar-se al mercat si la nostra empresa no es troba a Internet. La transformació digital ja és la nostra realitat i els despatxos professionals no es queden al marge d’aquest canvi. Molts professionals del sector ja estan implantant aquestes noves tecnologies als seus negocis per tal de millorar els seus serveis a empreses i particulars.

Per què és tan important tenir una pàgina web professional? 1

Està demostrat que incorporar un lloc web al teu negoci influeix positivament en l’èxit d’aquest i, que tenir presència a Internet ens situa davant la competència. A la llarga, és un nou canal de negoci que ha de suposar un increment de les vendes; per aquest motiu, queda clar que la web s’ha convertit en una eina fonamental i imprescindible.

La importància de comptar amb una pàgina web no depèn de la mida de l’empresa, tant grans multinacionals com petites empreses necessiten un lloc a Internet per a augmentar la seva productivitat, ja que és una forma senzilla i massiva d’arribar als clients.

A continuació, detallem alguns dels beneficis que suposa comptar amb una pàgina web professional al teu negoci:

  • Major abast: Tots sabem i donem per fet que a l’hora d’obrir un negoci hem de tenir molt en compte la localització física, ja que és clau segons el públic al qual vols arribar. A través d’una pàgina web, el que fem és augmentar aquest abast, arribar a més públic i augmentar les oportunitats de venda.
  • Posicionament a Google: Els hàbits de consum han canviat i abans de comprar un producte o contractar un servei acudim a Google per tal d’obtenir informació. Si no tens un lloc web, no apareixeràs entre els resultats de cerca i amb això estaràs perdent gran part dels clients potencials. A més, existeix un segon prejudici i és que, avui dia, el fet de no aparèixer a Google genera desconfiança.
  • Prestigi: El prestigi d’una empresa no depèn únicament de la qualitat del producte o servei ofert, ni tan sols de la facturació, gran part del prestigi ve donat per la imatge de marca de l’empresa. La web és l’eina bàsica per a difondre la imatge que volem donar del nostre negoci a través d’Internet.
  • Competència: Tenir web és un fet diferencial i augmenta els teus avantatges davant d’altres negocis del sector que no disposen d’una i et permetrà desenvolupar estratègies per a destacar en la teva àrea de negoci.