Blog

Concurs de paelles a Infolab. Activitat de team building

Paella del concurs de team building

Concurs de paelles a Infolab. Activitat de team building

Una Aventura Culinària de team building a Infolab

A Infolab creiem en la importància d’enfortir els llaços entre els nostres col·laboradors i de fomentar un esperit d’equip sòlid i dinàmic. Amb aquest objectiu al cap, recentment hem organitzat una emocionant activitat de team building: una aventura culinària amb un toc competitiu.

 

Combinació “Master Chef + Joc de cartes” per fer un concurs de Paelles

Ens vam dividir en tres equips. El desafiament era simple però estimulant: crear la millor paella. Cada equip va rebre una quantitat de diners en efectiu i va tenir la tasca de comprar els ingredients per fer la seva paella a un supermercat local. Només disposaven de 20 minuts per completar aquesta missió, cosa que va afegir un element de pressió i la necessitat d’una coordinació eficient.

 

Preparació i Degustació

Quan els equips van tornar amb els ingredients, va començar la fase de preparació. La cuina es va omplir d’energia i d’entusiasme mentre cada equip treballava per elaborar la millor paella. Amb el temps acabat, va arribar el moment de la degustació i l’avaluació.

Cada equip va tenir l’oportunitat de provar les creacions dels altres i valorar-les. Les paelles van ser qualificades de l’1 al 10 en diversos aspectes, des del sabor fins a la presentació. Aquest procés no només va permetre una avaluació justa, sinó que també va promoure l’apreciació de l’esforç i la creativitat dels companys.

 

Una Experiència Inoblidable de la mà de Limitless

Aquesta activitat dinamitzada per Limitless, no només va posar a prova les habilitats culinàries dels participants, sinó que també va reforçar la importància del treball en equip, la coordinació i la comunicació eficaç sota pressió. La combinació de competència amistosa i col·laboració va esdevenir una experiència veritablement satisfactòria per a tothom.

A Infolab, continuarem apostant per activitats i maneres de fer que enforteixin els nostres llaços i fomentin un ambient de treball positiu i col·laboratiu. Esperem amb ànsies la propera aventura de team building!

 

Moltes gràcies a l’equip de Limitless per fer-nos gaudir tant!

Si voleu passar una bona estona com ho vam fer a Infolab contacteu amb ells! De ben segur que les seves propostes us sorprendran!

Etiquetes:
,