Nuestro blog

Beneficis de crear una pàgina web per al teu negoci

pagina web

Beneficis de crear una pàgina web per al teu negoci

Els hàbits de recerca i consum han canviat de manera radical des de l’aparició d’Internet, i encara més des que la podem utilitzar des del nostre telèfon mòbil. De fet, si estàs llegint aquestes ratlles, és precisament gràcies a Internet. Aleshores, per què la teva empresa no disposa d’una pàgina web professional?

Beneficis de crear una pàgina web per al teu negoci 1

Aquests són alguns dels avantatges de tenir el nostre negoci a la web.

Més visibilitat

Amb independència de la mida de la nostra empresa, és important que els nostres clients potencials ens puguin trobar mitjançant Internet. Només si observem el nostre mateix comportament sabem que abans de fer una compra o prendre decisions empresarials en consultem les possibilitats a Internet i fem una recerca activa de l’empresa amb la qual ens posarem en contacte.
No hem de deixar els nostres clients sense una informació que estan demanant.

Accesibilitat 365 dies / 24 hores

Una pàgina web professional posa a la disposició dels nostres clients tota la informació tan bon punt la necessiten, 365 dies, les 24 hores, sense que això interfereixi a la nostra activitat.

De fet, també ens proporciona opcions de contacte amb els nostres clients potencials quan ells la necessitin, i fins i tot de suport tècnic o venda en línia.

Augment de l’audiència

Un lloc web facilita la relació amb clients, proveïdors, distribuïdors i socis. No hem de limitar el negoci a la nostra àrea local immediata quan disposem de la possibilitat d’augmentar el nostre abast més enllà de les nostres barreres geogràfiques i, d’aquesta manera, augmentar el nostre negoci.

Brànding

La nostra imatge mostra la nostra identitat, i un lloc web ben dissenyat ens ajudarà a transmetre les característiques del nostre model de negoci, la nostra proposta de valor i tot allò que ens defineix.

Ens permetrà mostrar-nos davant el nostre públic com a professionals adaptats al mercat actual.

Atenció al client

El fet que els nostres clients puguin accedir a la informació sobre els nostres productes i serveis ja proporciona una millor atenció al client.

A això li podem sumar la possibilitat d’afegir una secció de preguntes freqüents al nostre lloc, la qual cosa encara fa la feina més fàcil al nostre departament d’ATC.

Millor coneixement del client

Mitjançant el nostre lloc web podem mesurar totes les accions realitzades pels nostres clients, trànsit, preferències, nombre de clics segons els productes o les ofertes realitzades… i amb tot el coneixement assolit millorar la nostra estratègia de negoci deixant de guiar-nos per la intuïció.