ACTUALITZA’T A WINDOWS 10

Després de 10 anys de vida, el suport de Windows 7 finalitza el 14 de gener de 2020. És hora de realitzar una actualització a Windows 10.

Sabem que el canvi pot ser tediós i difícil, per això volem acompanyar-te i aconsellar-te sobre què fer i els passos a seguir per a afrontar aquest fi de suport.

 

Què suposa aquest fi de suport?

Amb la finalització del suport de Windows 7 el teu equip no deixarà de funcionar, però Microsoft deixarà de proporcionar el següent:

  • Suport tècnic per a incidències
  • Actualitzacions de software
  • Actualitzacions de seguretat o correccions

És possible continuar fent servir el teu PC amb Windows 7, però en deixar de rebre actualitzacions de software i seguretat, estaràs exposat a riscos de virus i malware. La millor manera d’aconseguir protegir-te i alliberar-te d’aquests riscos és comptar amb Windows 10.

 

Comença amb Windows 10

Encara que sigui possible instal·lar Windows 10 al teu dispositiu antic, la millor manera de gaudir d’aquest nou sistema operatiu és un equip nou.

La majoria dels dispositius empresarials dels fabricants líders a escala mundial compten amb Windows 10 pro preinstal·lat. Aquest sistema operatiu millora el teu rendiment empresarial amb una major seguretat, productivitat i aportant les característiques més innovadores per a l’empresa.

ACTUALITZA'T A WINDOWS 10 1

Velocitat i facilitat d’ús

Els equips amb Windows 10 són més ràpids i tenen una major durada, comptant amb una major autonomia.

ACTUALITZA'T A WINDOWS 10 2

Protecció integral

Ofereix antivirus, Firewall, antiwansomware i protecció per a internet, tot sense cost addicional. A més, compta amb emprempta dactilar i reconeixement facial.

ACTUALITZA'T A WINDOWS 10 3

Tota la informació en un únic punt

Compta amb OneDrive per a guardar, protegir, compartir les teves dades i crear còpies de seguretat des de qualsevol dispositiu i lloc.

COMENCEM EL CANVI?