Infolab Software i Serveis inaugura nova seu central a Sabadell amb l’objectiu de millorar els serveis que ofereix als seus clients

L’empresa s’instal·la a la Ronda de Ponent, un dels eixos més dinàmics de la ciutat, amb una ampliació i modernització de les seves oficines
Amb una trajectòria de 22 anys de treball, l’empresa dóna feina a 35 professionals i atén més 2.000 clients de Barcelona i Tarragona

“Estem allà on ens heu portat” – amb aquestes paraules, el Sr. Jordi Lloret i Alcázar, Director Gerent de Infolab Infolab Software i Serveis va inaugurar, dijous a la tarda, la nova seu de l’empresa, situada a la Ronda Ponent, 144 de Sabadell, en un acte on van participar, entre altres destacades personalitats, el Regidor de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l’Ajuntament de Sabadell, Sr. Miquel Soler Antolí; el president de Cecot, Sr. Antoni Abad , i Sr. Josep Aragonés, Director General de Wolters Kluwer Tax & Accounting España, multinacional de la que Infolab Software i Serveis és Partner Premium, juntament amb el Director-Gerent d’Infolab, Sr. Jordi Lloret.

Aquesta inauguració és una nova fita en la història de l’empresa sabadellenca, atès que les noves dependències, modernes i funcionals, es situen en un dels eixos més dinàmics de la ciutat. Les noves dependències permeten millorar l’espai de treball per l’ampli i qualificat equip humà d’Infolab i garanteixen una còmoda ubicació als clients que visiten la seu central de l’empresa.

Jordi Lloret va destacar en la seva intervenció, adreçada a les autoritats, empresaris, assessors, personal de la firma i altres convidats, la voluntat de l’empresa de renovar el compromís amb la ciutat i la cartera de clients, «molts d’ells, amigues i amics», que al llarg dels anys i amb «molt treball conjunt ens han permès avançar». En aquest sentit va remarcar la necessària i entusiasta complicitat de la plantilla, «bàsica per afrontar el futur amb optimisme, reiventant-nos cada dia i mirant d’assolir noves fites que permetin consolidar i fer créixer l’empresa».

També van assistir a l’acte inaugural el Sr. Pedro Gòmez com a President d’Aseitec (Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya); el Sr. Carles Mas Codina, com a sots president de la Cambra Oficial de Comerç, Industria i Serveis de Sabadell, i també el Sr. Manuel Torres, sots president de Pimec, juntament amb representants de l’àmbit financer, associacions d’empresaris, àmbit de cultura I ensenyament, representants importants en Assessories I també de les Pimes de la comarca.

Infolab, va ser creada al 1994 per el Sr. Jordi Lloret, en aquell moment eren 2 persones treballant, actualment tenen més de 35 professionals atenent i orientant als seus clients a obtenir el màxim profit de les Tecnologies de la Informació.

Infolab Software i Serveis, és Partner Premium de Wolters Kluwers (solucions informàtiques a despatxos professionals – Pimes – i Departaments de RRHH). Partner de Microsoft, Partner de Panda i Partner de Fujitsu, entre d’altres.

Actualment dona servei a una cartera de més de 2.000 clients en la província de Barcelona i Tarragona.

#‎novaseuinfolab‬